Alsof er een engeltje over je tong piest….

roze koekje in de vorm van een penisJe kunt lulkoek als stoute traktatie versturen of (anoniem) als belediging. Maar het mag ook een lief grapje zijn. Dat hangt een beetje af van het bericht dat je er (al dan niet anoniem) bij doet. En als je nou toch iemand een plaagstootje wilt geven, dan is lulkoek toch wel het beste gereedschap. Er zijn drie verschillende soorten lulkoek, door ons culinaire team hoogstpersoonlijk na uitgebreid proeven geselecteerd bij een van de beste banketbakkers van Nederland. Topkwaliteit. En de smaak… alsof er een engeltje over je tong piest. Dit zijn de drie variaties:

Lichtgetint
Pittige koek van speculaas, gekruid met kaneelsuiker. Lulkoek die duidelijk maakt waarom colorful cookies stijf bovenaan staan op menig persoonlijke voorkeurslijstje.

Roomblank
Verbluffend lekkere roomboterkoek, zacht en vol smaak. Calorietechnisch totaal onverantwoord, maar laat zo’n smeuïge smaakbom in je mond glijden en je denkt: “Who cares?”

Pink Passion
Knapperig-zoete zandkoek met een laagje glacée. Als je deze zalige roze lulkoek langzaam naar binnen knabbelt, krijgt het begrip ‘orale bevrediging’ een geheel nieuwe lading.

Hoeveel koeken koop je?
Het standaard ‘stuur iemand lulkoek’-pakket bevat vier kloeke koeken, die samen nét binnen het formaat en gewicht blijven dat nog gewoon door de brievenbus mag. Zo houden we de prijs netjes onder de 10 euro, want het moet wel een geintje blijven natuurlijk. In het assortiment van 250 of 500 gram zijn de koekjes wat kleiner. Pak ‘m beet formaatje volwassen middelvinger. Zo’n zak lulkoek bevat dan respectievelijk ruim 25 of 50 lulkoekjes. Dat deelt lekker uit!